17. tammikuuta 2015

Pilotti

Huuto kajahtaa ilmoille kuin maailmansodassa. Rummut soivat järkyttävän kovaa korvani vieressä. Shakira astelee kentälle. Yleisö huutaa korvia huumavassa kuorossa. "La la la la LA LA LA LA!" kuuluu laulu  joka puolelta. Värejä, huutoa, laulua, myrsky ja räjähdys. 

Hiljaisuus...


hiljaisuus...
hiljaisuus...Herään häkissä. Rautaiset kalterit ympäröivät joka puolelta. Päässä lyö tyhjää. Viime yön tapahtumat ovat vain hämärää sumua jossain kaukana menneessä. Yritän nousta ylös ja se onnistuukin ihan siedettävästi. Ärsyttävä pieni hyttynen inisee korvani juuressa. Yritän huistaista sen pois, mutta turhaan, sillä ininä vaan jatkuu. Ehkä se ei olekaan hyttynen. Päässä surisee ja näkökenttä on sumea. Onnistun nousemaan jaloilleni vain huomatakseni että lattian olevan niin jäätävän kylmä, että luitakin alkaa kolottaa. Jossain kaukana Taylor Swift laulaa "I knew you were trouble when you walked in..."

Aamu alkaa sarastaa ja ankeat ruosteiset kalterit kylpevät päivänpaisteessa. Könkkään kaltereille asti ja katselen kaunista paratiisia niiden tuolla puolen. Häkki painaa niskaan kuin synti. Tuonne paratiisiin haluan päästä vielä jonain päivänä. Kunhan saisin nämä kalterit murrettua ensin. Taylor Swiftin renkutus vaihtuu PMMP:n viimeiseen valitusvirsiin...

_______

Hei! Olet eksynyt juuri aloitettuun kirjoitusblogiin! (miksi sitä sitten oikeasti kutsutaankaan...) Katsele ihmeessä ympärillesi ja viihdy! Kehoitan sinua lukemaan blogin ylälaidasta löytyvät sivut, jotka vähän selkeyttävät blogini ideaa.


4 kommenttia:

 1. Haha onpa mahtava teksti! Ja pakko sanoa, että upea banneri! (ja blogin nimi ja kaikkee ää xd) ❤

  VastaaPoista
 2. Muistutat niin hirveesti mua että on pakko jäädä odottelemaan uutta kirjoitusta. Pysy taiteellisena ja luovana, toteuta unelma näyttelijänä ! Se oli munkin unelma ja on edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti sinunkaan unelmasi ei jää pelkäksi unelmaksi!

   Poista

Jos on asiaa, niin jätä ihmeessä kommentti!