Haasteesta

Olen jo pitkään haaveillut kehittyväni kirjoittajana. Olen seurannut Haastavaa kirjoittamista -nimistä blogia ja katsellut sen kirjoitushaasteita miettien, että olisi tosi mielenkiintoista lähteä toteuttamaan sen antamia haasteita.

Jostain syystä kirjoitushaasteet aina vähän jäivät, vaikka halusinkin niitä mielelläni toteuttaa. Kun aloitin lukion, niin huomasin kuinka huono olin kirjoittamaan tekstejä ja tarinoita. Ajattelin, että haluan kehittyä.

Tein itselleni "100 tekstiä" -nimisen haasteen, jonka avulla pyrin kehittymään kirjoittajana luovempaan ja ehkä taitavampaan suuntaan. Mitään ihme kykyjä en odota, mutta ehkä jotain kehitystä saan haasteen avulla tapahtumaan.

Haaste toimii näin: Listasin itselleni sata erilaista tehtävänantoa. Pyrin kirjoittamaan vähintään kerran kahdessa viikossa yhden tehtävänannon avulla yhden tekstin, kirjoitelman tai tarinan. Osan tehtävänannoista olen keksinyt itse, osa on Haastavaa kirjoittamista -blogista. Jotta haaste ei olisi ihan niin tylsä, päätin perustaa tämän blogin jonne voin tätä haastetta toteuttaa.

Toivotan sinulle viihtyisää luettavaa! :)
-rico4.
5. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos on asiaa, niin jätä ihmeessä kommentti!